Practica apărării și investigației infractiunilor inteligente de tip Gulere Albe îmbină experiența guvernamentală relevantă, înțelegerea profundă a legilor complexe și a tendințelor de aplicare care afectează clienții noștri precum și aprecierea sensibilității și urgenței acestor probleme. Suntem în mod obișnuit invitați de corporații internaționale de frunte, din mai multe industrii, să participam și să le susținem în fața autorităților guvernamentale, precum și să ajutăm la gestionarea consecințelor reputației, asociate acestor probleme.

Ne bazăm pe această experiență în reprezentarea instituțiilor de profil inalt și a persoanelor care se confruntă cu o gamă largă de acuzații penale și civile.

Investigații guvernamentale - reprezentăm clienți în investigații penale și civile și acțiuni de aplicare a legii care implică industria valorilor mobiliare, mărfurilor, serviciilor bancare și financiare, precum și chestiuni legate de acuzațiile de încălcare a normelor antitrust, mită și practici corupte, spălare de bani, securitatea datelor si incalcarea confidentialitatii.

Investigații interne în cadrul companiei - am adus experiență și rigoare profundă pentru a ajuta clienții noștri, inclusiv companiile și comitetele consiliilor de administrație, să desfășoare investigații interne critice, precum și să ofere consultanță privind remedierea încălcărilor legale și a chestiunilor de guvernare corporativă.