Infiintata in anul 2006 de catre Maria Pop si Florina Bora (fiecare avand in jur de 20 de ani de experienta profesionala in firme de avocatura de afaceri internationale, Pop si Asociatii este o societate romaneasca de avocatura independeta ce ofera servicii corporatiste, tranzactii si litigii, fuziuni si achizitii, arbitraj, intr-un mod eficient din puntcul de vedere al timpului si a costurilor, pe baza unei perspective strategice si practice.

 

In furnizarea unui serviciu international unitar pentru clientii nostri, colaboram indeaproape cu alte practici independente de varf din intreaga lume si de alaturam celor mai cunoscute retele internationale.

 

Practica P&A se bazeaza pe urmatoarele valori fundamentale: strategie si agilitate, dedicare si tenacitate,  inovare si antreprenoriat, respect pentru oameni si integritate.

 

Ne combinam expertiza si experienta pentru a atinge obiectivele clientului nostru in mod eficient, prompt,  economic si cu continuitate.

Istoria noastra

 

Cunoscand trecutul, stii la ce sa te astepti. In primul rand, incepem ca firma de avocatura de tip boutique in practicarea unui singur tip de lege - drept comercial.

 

Apoi, cream o firma de avocatura, o firma cu locatie deschisa publicului, care utilizeaza telecomunicatii moderne pentru a opera si a furniza servicii clientilor, cu cheltuieli mai mici decat firmele de avocatura traditionale. Aceasta structura cu costuri reduse ne permite sa facturam clientii pe baza de contingenta, mai degraba decat prin orele facturabile platite in avans de agentul de retinere.

 

 Apoi, incercam sa facem un pas mare in a extinde serviciile noastre pe o alta jurisdictie si sa avem un raport ridicat de personal de asistenta per avocat.

 

Mai tarziu, pornind de la ideea ca unii clienti se afla in mai multe tari cu nevoi diferite, ne dezvoltam afacerea intr-o firma profesionista cu servicii complete, avand sectii specializate pe fiecare arie de lucrari juridice.

 

Datorita acestui fapt, consideram ca firmele noastre sunt ceva deosebit si cu tendinta de a fi o sursa de referinta pe piata serviciilor juridice, in special pentru seviciile “pro bono”.

 

Va multumim pentru timpul dumneavoastra care ne pastreaza online si in crestere.

 

Viziunea noastra de lucru

 

Urmarim tendintele si evolutiile, ceea ce ne permite sa oferim consultanta juridica de nivel inalt care trece direct la subiect. Prin punearea intr-un mediu comun a oamenilor cu experienta in tehnologia din diverse medii si prin colectarea unui sir de idei inovative, ne ducem serviciile la nivelul urmator.

 

Viziunea P&A este de a continua sa dezvolte produse inovatoare, deschizand noi moduri de consiliere juridica.

 

De ce ne aleg clientii

 

Ambitia noastra principala este succesul si satisfactia dvs. comerciala. Oferim solutii flexibile, creative si personalizate – intotdeauna la cel mai inalt nivel al dreptului comercial, atat la nivel national cat si la nivel international.

 

Problemele juridice sunt adesea foarte complexe. La P&A, ne asiguram ca nu vor consterna. Comunicarea clara si eficienta este un semn distinctiv al dialogului nostru cu clientii. Aceasta este, de asemenea, una dintre prioritatie noastre cele mai inalte ale culturii corpotatiste.

 

P&A a fost una dintre primele firme internationale de avocatura care se misca inspre piata dinamica si in dezvoltare a Uniunii Europene. Astazi, P&A este printre cele mai mari firme de avocatura din aceasta regiune si are o reputatie remarcabila. Urmariti distinciile noastre.

 

Ca si client al nostru vei profita de:

  • Avantajul competitiv al contractelor si retelelor noastre locale excelente si know-how-ul nostru indelungat privind regiunea CEE/SEE;
  • Acoperirea noastra cuprinzatoare a CEE/SEE cu 14 birouri si mai multe birouri in tara. Oferim solutii care se potrivesc perfect industriei, jurisdictiei sau companiei dvs. Vezi faptele si cifrele noastre;
  • Avocatii nostri educati, cu experienta locala si internationala si abilitati lingvistice. Avocatii P&A  apartin liderilor recunoscuti in domeniile lor de drept specializat;
  • Echipamentele personalizate ale P&A, asamblate de la diferitele noastre grupuri de practicieni si din intreaga retea de birouri. Un astfel de schimb de resurse, cunostinte locale si experienta internationala ne permit sa oferim cel mai bun serviciu posibil. Vedeti cunostintele;
  • Serviciul nostru complet: grupurile de practica P&A acopera intreaga gama de servicii comerciale si sunt bine echipate in a face fata tuturor aspectelor, chiar si celor mai complexe mandate. Munca transfrontaliera este gestionata prin contracte centralizate sau descentralizate, asa cum sunt dictate de nevoile dvs. specifice;
  • Viziunea noastra de lucru: ne propunem sa deschidem noi cai de consultanta juridica prin dezvoltarea de produse inovatoare si solutii practice pentru viitoarele provocari.

 

Tot ce facem are legatura cu tine

Vom incerca sa intelegem unde va doriti sa ajungeti si undeva aflati astazi. Apoi, vom pune impreuna echipa potrivita, cu experienta si abilitatile utile in a va ajuta sa ajungeti acolo cat mai usor si mai ieftin posibil.

 

Depunem mult efort pentru a face relatia cu dvs. cat mai eficienta si lispsita de stres. Comunicarea clara este vitala, asa ca ne asiguram constant ca stiti ce se intampla si cat va va costa.

 

Capitalul nostru: oameni si cunostinte

 

Mai mult decat o firma de avocatura obisnuita, mentalitatea,  abilitatile si experienta noastra ne dau posibilitatea de a va ajuta in orice aspect al vietii profesionale sau private.

 

Impreuna

 

Pentru a afla mai multe despre cum lucram noi cu clientii nostri, va rugam sa aruncati o privire inspre brosura noastra.