Grupul global al proiectelor  Pop & Associates cuprinde peste 30 de parteneri la nivel global și include aproximativ 50 de avocați.

Grupul oferă consultanță sponsorilor, companiilor de construcții și creditorilor în legătură cu proiectele și finanțarea proiectelor din domeniul energiei, infrastructurii, mineritului și telecomunicațiilor din întreaga lume.

Oferim clienților noștri un serviciu complet integrat cu privire la toate aspectele legate de activitatea de proiect, bazându-ne pe și antrenând competențele specializate ale Pop & Associates în toate domeniile relevante ale legii.

Avocații noștri câștigă laude pentru abilitățile lor tehnice, precum și pentru abordarea lor comercială și pot oferi un serviciu complet, inclusiv consiliere privind asociațiile în participațiune, structuri de proiect, realizarea proiectelor juridice de due diligence, alocarea riscurilor și revizuirea "bancabilității" acordurilor de proiecte, acorduri financiare (obligatiuni bancare) și pachete de securitate relevante pe tot globul.

Avem o vastă experiență în întreaga gamă de proiecte legate de construcții, de la dezvoltări comerciale și rezidențiale la scară largă până la instalații complexe complexe. Avem, de asemenea, o vastă experiență în consilierea cu privire la contractele de construcții majore, precum și pentru cele mai unice contracte de construcții personalizate. Această gamă de experiență ne permite să structurăm strategii de contractare care se potrivesc cerințelor comerciale și financiare ale clienților noștri, indiferent de complexitatea proiectului ales sau a structurii de finanțare.

Proiectele de construcții și inginerie implică în mod inevitabil o serie de riscuri, care necesită alocarea acestor riscuri și negocierea unor clauze contractuale adecvate pentru gestionarea lor. Avocații noștri înțeleg aceste riscuri și metodele de alocare și gestionare a acestora. Ei înțeleg, de asemenea, semnificația aranjamentelor de construcție în cadrul proiectului mai larg și sunt calificați să asigure alocarea adecvată a riscurilor de construcție părții sau părților celor mai potrivite pentru a le gestiona, asigurându-se astfel că proiectul relevant este rentabil din perspectiva riscului de construcție. Aceste abilități ne fac de asemenea unici în identificarea și cuantificarea riscurilor pentru creditorii proiectelor care necesită o abordare analitică a diligenței riscului de proiect.