Unele dintre cele mai cunoscute companii ale lumii se îndreaptă către practica noastră de Fuziuni și Achiziții pentru sfaturi de încredere privind structurarea, negocierea, documentarea și închiderea tranzacțiilor din întreaga lume. Activitatea noastră cuprinde întreaga gamă de tranzacții publice și private de fuziuni și achiziții.

Echipa noastră combină înțelegerea bazată pe industrie a participanților-cheie cu o experiență vastă de tranzacționare internă și transfrontalieră pentru a oferi consultanță clienților în tranzacții variind de la fuziuni publice mari, procese de vânzari publice și private la licitații, tranzacții ostile, tranzacții private și tranzacții complexe, multi-jurisdicționale și specifice industriei de fuziuni si achizitii.

Echipa noastră lucrează în mod regulat cu avocații noștri specializați în dreptul comercial, dreptul afacerilor și în domeniul antitrust, finanțe, fiscal, compensații executive și beneficii ale angajaților, proprietăți imobiliare, proprietăți intelectuale, reorganizare și litigii.