Grupul nostru de arbitraj internațional reprezintă corporații multinaționale, instituții financiare, investitori în cele mai substanțiale arbitraje din întreaga lume.

Avocații noștri acționează în calitate de consultanti și arbitri în arbitrajul internațional în conformitate cu toate regulile internaționale majore de arbitraj și în fața tuturor instituțiilor arbitrale majore, inclusiv a Camerei Internaționale de Comerț (ICC), a Centrului Internațional pentru Soluționarea Diferendelor în Investiții (ICSID), a Asociației Americane de Arbitraj ), Centrul Internațional pentru soluționarea litigiilor (ICDR), Comisia Națiunilor Unite pentru Dreptul Comercial Internațional (UNCITRAL) și Curtea de Arbitraj Internațional din Londra (LCIA). De asemenea, se ocupă de litigii ulterioare care ar putea apărea în fata instanțelor federale sau de stat din Statele Unite în ceea ce privește executarea hotărârilor arbitrale.