Echipa noastră de litiganti in domeniul asigurarilor si reasigurarilor îmbină cunoștințele de reglementare cu experiența vastă reprezentare a clientilor nostri în proceduri complexe de litigii și arbitraj la nivel mondial.

Costul litigiilor privind asigurările - reprezentăm societățile de asigurare împotriva acțiunilor individuale și acțiunilor colective care provoacă creșteri ale costurilor ratelor de asigurare pentru polițele de asigurare de viață.

Proceduri de reglementare - avem o înțelegere profundă a masurilor de punere in aplicare a reglementarilor și a litigiilor care afectează companiile de asigurări și a implicațiilor pentru proiectarea și distribuirea produselor de asigurare.

Arbitraj - reprezentăm societățile de asigurare în cazurile de reasigurare a creanțelor corporative și împotriva entităților care refuză să își onoreze obligațiile de reasigurare.

Insolvențe - reprezentăm cedenții și reasigurătorii în litigiile care decurg din insolvențe, inclusiv în cazul în care am obținut rezilierea completă a unui tratat de reasigurare achiziționat prin fraudă.