Echipa noastră in probleme de mediu ghideaza liderii industriei prin hatisul provocărilor de mediu care afectează afacerea lor la scară globală.

Colaborăm îndeaproape cu echipele noastre de Corporate, Finance, Restructuring și Market Capital pentru a sfătui cumpărătorii, vânzătorii, creditorii, debitorii, și subscriptorii pe o gamă largă de finanțări, fuziuni și achiziții, restructurări și probleme de valori mobiliare din intraga lume.

Fie că negociem proiecte de energie regenerabilă, rezolvăm probleme de mediu pentru companiile de productie importante în materie de M & A, consultăm cu privire la finanțarea conductelor de petrol și gaze sau achiziționarea de active, de creante pentru un portofoliu național de benzinării, probleme complexe de mediu și de autorizare, care pot fi esențiale pentru fiecare tranzacție.

Producția și distribuția resurselor naturale - am identificat și alocat prin contract riscuri de mediu în numeroasele finanțări și achiziții de resurse petroliere și gaze naturale și în amonte, în amonte și în aval.

Putem oferi consultanță regulată companiilor de producere a energiei electrice în ceea ce privește autorizarea, problemele legate de principiul Equator și obligațiile de mediu cunoscute și probabile și consilierea creditorilor și investitorilor cu privire la implicațiile economice ale legislației și regulamentelor de mediu propuse și în așteptare , inclusiv cele referitoare la schimbările climatice globale.

Cu sursele tradiționale de energie în declin, energia regenerabilă este viitorul.

Energia eoliană și solară va fi în curând alăturată valurilor, mareelor ​​și altor tehnologii noi, în timp ce întreprinderile caută surse durabile de energie cu emisii reduse de carbon.

Dacă sunteți un dezvoltator care caută sfaturi în legătură cu o schemă de energie regenerabilă, un proprietar de teren abordat de un dezvoltator sau o afacere care are în vedere tehnologii noi, echipa noastră dedicată de avocați în domeniul energiei regenerabile vă poate ajuta.

Avem o vastă experiență în gestionarea dezvoltării, implementării și întreținerii continue a fermelor solare mari, a proiectelor comerciale solare și a schemelor de turbine eoliene. Clienții noștri includ importante parcuri eoliene offshore și companii naționale care investesc în energia solară pentru a reduce costurile energiei.

Putem avea grijă de întregul proces, de la negocierea și elaborarea acordurilor de dezvoltare la garanțiile de construcție. Odată ce proiectul este construit, putem face față tuturor cerințelor pentru compania care operează în cadrul proiectului.

Avocații noștri din domeniul energiei regenerabile sunt creativi, responsabili și întotdeauna iau în considerare idiosincraziile fiecărui proiect individual.

Suntem de asemenea negociatori calificați. Atunci când părțile au interese contradictorii, avocații noștri din domeniul energiei regenerabile analizează problemele din toate punctele de vedere și asigură desfășurarea fără probleme a proiectului dvs. în timp util.