Practica de fuziuni și achiziții neperformante a societatii Pop se bazează pe experiența neegalată a firmei noastre în restructurarea financiară. Am oferit consultanta in unele dintre cele mai mari și mai complexe falimente din RO, inclusiv numeroasele cazuri care au implicat vânzări complexe de active, acorduri complexe de joint venture și de guvernanță și tranzacții de vânzare post-emergente. Din cauza acestei experiențe vaste, suntem într-o poziție unică de a sfătui clienții în legătură cu oportunitățile și provocările specifice prezentate de tranzacțiile făcute de companii sau cu companii aflate în dificultate, în stare de faliment sau nou apărute.

Clienții noștri reprezintă spectrul de participanți din lumea investițiilor în dificultate, inclusiv fondurile speculative, societățile de investiții private, creditorii negarantați și companiile aflate în dificultate și consiliile acestora, precum și deținătorii strategici care doresc să facă investiții oportuniste în companiile în dificultate.