Practica oferita de firma noastra in domeniul la fuziunilor si achizitiilor neprrformante se bazează pe experiența de neegalat a societatii Pop si Asociatii în restructurarea financiară, restrucuturari pentru firme aflate in stare de faliment. Am oferit cosiliere in unele dintre cele mai mari și mai complexe falimente din Romania, incluzand cazuri numeroase ce au implicat vanzari complexe de active, asocieri in participatiune, acorduri de administratie. Datorita acestei vaste experiente, avem o postura avantajoasa pentru a sfatui clientii in legatura cu oportunitatile si provocarile particulare operatiunilor comerciale efectuate cu sau de catre companii falimentare, in stare de faliment sau nou aparute.

Clientii nostri reprezinta spectrul de participanti din lumea investitiilor instabile ce include fonduri de investitii, societati cu capital privat, credite negarantate si companii falimentare si administratia lor, la fel si dobanditorii strategici ce cauta sa faca investitii oportune in societati neperformante.