Noi sfatuim companiile si investitorii cu privire la toate ariile de drept comercial, precum si legat de conformarea cu normele si obligatiile pietei de capital.

De la fuziuni și achiziții (M & A) și capital de risc până la ofertele de capital și de capital privat și public, asistăm clienții prin toate etapele tranzacțiilor lor pentru a asigura rezultate reușite ale tranzacțiilor

Pe langa structurarea si implementarea tranzactiilor complexe la nivel national si transfrontalier, oferim consultanta clientilor cu privire la legislatia societatilor pe actiuni, legea privind grupurile de corporatii si pietele de capital, drepturile de co-determinare a a angajatilor, conducerea corporatista si respectarea normelor, precum si asistenta juridica in cadrul adunarii actionarilor.

Echipa noastră de avocați pentru afaceri oferă îndrumări de expert. Suntem experimentați în gestionarea achizițiilor și vânzărilor de orice fel și lucrăm în echipe multidisciplinare alături de acționari individuali și directori, precum și de bănci, case de capital privat și alți consilieri profesioniști.

Sfatul nostru privind achizițiile, vânzările, fondurile de capital privat, acțiunile publice și proiectele de restructurare au ajutat numeroase societati și persoane fizice să încheie fără probleme tranzacții. De asemenea, oferim consultanță echipelor de management, asigurând finalizarea rapidă a vânzărilor complicate.

Vom asambla o echipă multidisciplinară care va cuprinde avocați de afaceri cu seturi de competențe specifice care vă vor ajuta. Această echipă va fi condusă de un partener cu experiență relevantă în sectorul dvs.

Indiferent de mărimea tranzacțiilor dumneavoastra, consultanța noastră juridică se va baza pe o analiză atentă a cerințelor dumneavoastra specifice.

Vorbiti cu noi despre:

• Achizitionarea sau vanzarea de actiuni
  • Achizitionarea sau vanzarea unei afaceri si a activelor acesteia
  • Aducerea de noi actionari / investitori
  • Investitia intr-o companie si afacerea ei
  • Asocieri in participatiune
  • Capital privat