Companiile aflate în dificultate financiară ne aleg ca si consultanti pentru restructurare datorita capacităților noastre financiare și a angajamentului nostru de a crea valoare. Reprezentăm societăți și consilii de directori, inclusiv comitete speciale sau alte comisii, într-o varietate de industrii și jurisdicții, în timp ce acestea traverseaza crize financiare, ori in reorganizari și alte proceduri de insolvență. Specialiștii noștri în domeniul insolvenței internaționale si transfrontaliere sunt lideri în administrarea companiei.

Experiență de neegalat - ca avocati ai companiilor în majoritatea restructurărilor care au reprezentat stirile momentului din ultimii ani, beneficiem de increderea ca vom obtine rezultate.