Actiunile de caritate joacă un rol important în societate, însă reglementările complexe și legile în schimbare fac din ce în ce mai dificilă funcționarea organizațiilor non-profit într-un mod eficient și responsabil. Pentru serviciile de caritate, serviciile juridice sunt din ce în ce mai importante - la fel ca și întreprinderile.

Avem ARDOM. Avem expertiză în toate problemele cu care se confruntă organizațiile caritabile. Evaluăm nevoile dvs. specifice și reuniți avocați din întreaga firmă pentru a depăși provocările cu care vă confruntați.

Aceasta va fi o echipă personalizată. Indiferent dacă aveți nevoie de specialiști în fuziuni, guvernare, ocuparea forței de muncă, litigii sau proprietăți, avem talentul și expertiza in-house pentru a vă ajuta.

Oferim consultanță juridică în domeniul non - profit privind înregistrarea și retragerea, refinanțarea, fuziunile, menținerea statutului non - profit, problemele cu angajații și desfășurarea investigațiilor comisiei de non - profit. Echipa noastră are, de asemenea, experiență în relațiile cu contabili, agenți funciari, administratori de avere și alți consilieri.

Deoarece reprezentăm numeroase fundații caritabile, precum și organizații caritabile cu profil național, înțelegem bine nevoile organizațiilor non-profit. Mulți din echipa noastră fac de asemenea activități de voluntariat, astfel încât putem vedea probleme de pe ambele părți ale biroului.

Vom fi acolo să vă sprijinim, să oferim sfaturi clare și să răspundem oricăror întrebări pe care le aveți într-o manieră promptă și profesională. Oferim servicii juridice de caritate care fac viața mai simplă, permițându-vă să vă concentrați pe ceea ce faceți cel mai bine: furnizarea de servicii și facilități esențiale.

Expertiza noastră acoperă:

• imigrația corporativă
  • asistență și reprezentare în cadrul autorizațiilor de muncă și de detașare, permisele unice și permisele de ședere pentru aranjamentele de detașare, vizele studenților și permisele de ședere, vizele de reîntregire a familiei și permisele de ședere
  • schimbarea statutului de imigrare în interiorul țării
  • clearance-uri de intrare
  • detasarea temporară și activitățile legate de afaceri
  • rezidenta permanenta
  • reprezentare consulară