Echipa noastra oferă consultanță clienților cu privire la întregul spectru de probleme antitrust din SUA, UE și alte jurisdicții antitrust semnificative la nivel global.

Echipele noastre multidisciplinare de avocati litiganti si antitrust se ocupa de investigatii multi-jurisdicționale și de litigiile guvernamentale și private în fața agențiilor și tribunalelor din domeniul antitrust din întreaga lume. Noi consiliem clienti in mod regulat privind problemele de antitrust legate de stabilirea preturilor, distribuirea si acordarea licentelor, in schimbul brevetelor de licenta, activitatile de setare standard, schimb de informatii si alte activitati de business. Clientii nostri au incredere în noi pentru soluționarea celor mai complexe tranzacții strategice și a problemelor care necesită experiență, o bună judecată și soluții practice și comerciale.

Ne ocupăm de procedurile de control al fuziunilor din partea celor mai importante corporații și investitori financiari din întreaga lume. Clienții noștri se bazează pe experiența noastră de decenii cu structuri complexe de capital privat și prin facilitarea tranzacțiilor strategice ale companiilor care sunt deja lideri de piață.

În plus, sustinem companiile și factorii lor de decizie în investigațiile autorităților antitrust și reprezintam clienții în litigiile antitrust în fața instanțelor. Partenerii firmei noastre sunt în mod obișnuit în centrul celor mai complexe cazuri și acționează în fruntea noilor evoluții juridice.

Bazându-ne pe sfaturi de prevenire a conformității, evităm sancțiunile potențiale încă de la început și ne asigurăm că clienții noștri pot folosi toate oportunitățile pe care le au în cadrul legilor antitrust din întreaga lume.

Vorbește cu noi despre :

• Procedurile de control ale fuziunilor (fuziuni, achiziții, asociații în participațiune etc.)
  • Anchetele antitrust, în special procedurile în fața Comisiei Europene și a Oficiului federal al Cartelului (inclusiv cererile de clemență și negocierile de soluționare a litigiilor)
  • Stingerea litigiilor antitrust în fața instanțelor germane și europene, în special acțiuni în despăgubiri, refuzul de a furniza acțiuni și acțiuni care contestă validitatea acordurilor în conformitate cu legislația antitrust
  • Acorduri de distribuție, acorduri de licență și cooperări între concurenți
  • Sfaturi privind respectarea legilor antitrust, inclusiv instruiri și audituri