Echipa noastră oferă consultanță clienților cu privire la întregul spectru de probleme antitrust din SUA, UE și alte jurisdicții antitrust semnificative la nivel global.

Echipele noastre multidisciplinare de avocați se ocupă de investigațiile multi-jurisdicționale și de litigiile guvernamentale și private în fața agențiilor și tribunalelor din domeniul antitrust din întreaga lume. Acordam in mod regulat clientilor nostri, consultanta cu privire la aspecte antitrust în ceea ce privește stabilirea prețurilor, distribuirea și acordarea licențelor, bazele de brevete, activitățile de stabilire a standardelor, schimburile de informații și alte activități de afaceri. Clienții au încredere în noi în soluționarea celor mai complexe tranzacții strategice și a problemelor care necesită experiență, o bună judecată și soluții practice și comerciale.

Ne ocupăm de procedurile de control ael fuziunilor dintre cele mai importante corporații și investitori financiari din întreaga lume. Clienții noștri se bazează pe experiența noastră de zeci de ani in ceea ce priveste structurile complexe de capital privat și facilitarea tranzacțiilor strategice ale companiilor care sunt deja lideri de piață.

În plus, acordam asistenta juridica atat companiilor, cat și factorilor lor de decizie, în investigațiile autorităților antitrust și reprezentam clienții noștri în litigiile antitrust în fața instanțelor. Partenerii firmei noastre sunt în mod obișnuit în centrul celor mai complexe cazuri și acționează în fruntea noilor evoluții juridice.

Bazându-ne pe consultanta de prevenire si conformitate, evităm sancțiunile potențiale încă de la început și ne asigurăm că clienții noștri pot folosi toate oportunitățile pe care le au în cadrul legilor antitrust din întreaga lume.

Vorbește cu noi despre:

• Procedurile de control al fuziunilor (fuziuni, achiziții, asociații în participațiune etc.)
  • Anchetele antitrust, în special procedurile în fața Comisiei Europene și a Oficiului federal al Cartelului (inclusiv cererile de clemență și negocierile de soluționare a litigiilor)
  • Stingerea litigiilor antitrust în fața instanțelor germane și europene, în special acțiuni în despăgubiri, refuzul de a furniza acțiuni și acțiuni care contestă validitatea acordurilor în conformitate cu legislația antitrust
  • Acorduri de distribuție, acorduri de licență și cooperări între concurenți
  • Consultanta privind respectarea legilor antitrust, inclusiv instruiri și audituri